Петък, 26 април 2024

26.04.2024

Последвайте ни

Нов зоомагазин отваря врати в Добрич с всичко за най-добрия приятел на едно място

В навечерието на Коледа там ще откриете подаръка за домашния си любимец. Продуктите от  „e-dogshop.eu“  са истински подарък за най-добрия приятел, не само за празниците, но и за всеки ден от годината

Най-новият зоомагазин в Добрич отваря врати утре, 13 декември, и ще посреща домашни любимци и собствениците им от 9 до 19 часа с почерпка и подаръци. „Е-dogshop.eu“ е с изключителна локация - в комплекс „Орехите“, между градски парк Св. Георги“ и вилна зона „Лозята“. Събира на едно място всичко необходимо, за да се гарантира професионална грижа за най-добрия приятел. Именно такова е мотото на екипа на „e-dogshop.eu“, споделя Милица Демирева – собственик и управител на Уелл Фед ООД /"WELL FED" Ltd./, изключителен представител на Essential Foods ApS за България.

Компанията се занимава с внос и дистрибуция на висококачествени  храни и аксесоари за домашни любимци от 2008 година. Има два онлайн магазина, както и магазин, разположен на околовръстния път на квартал „Добротица“.

Водени от любовта към животните Милица и екипът й създават най-новия си магазин, където да предоставят качествени продукти на кучетата, котките и всички домашни любимци в Добрич и региона.

В магазина може да се намери всичко - храни, козметика, играчки, дрехи и постелки, за кучета, котки, папагали, гризачи, дори и за терариумни животни.

Преди 17 години Милица взема първото си куче, животните скоро стават две. Така тя започва да се интересува с какво ги храни, каква грижа полага за тях. Установява, че по това време в България няма достатъчно качествени продукти и търси в чужбина. При посещение в Дания се запознава със собственика на Essential Foods. Последва кореспонденция, доставка на храни от марката на нуждите на нейните кучета. След това и за тези на приятели. Така вносът на храни за животни се превръща в бизнес.

Предлагаме само продукти, които аз бих ползвала за своите домашни любимци. Стоки, за които давам личната си гаранция, споделя Милица ден преди откриването на кокетния нов магазин.

"Well Fed" Ltd., изключителен представител на Essential Foods за България, има за цел да предостави възможност на собствениците на кучета и котки да изберат за техните любимци храна, каквато биха избрали за себе си. Предлага храна без субпродукти, без евтини заместители, без алергенни компоненти, без химикали и добавки. Чисти, вкусни и здравословни съставки, одобрени за консумация от човека.  

Тези храни се произвеждат се във Великобритания в един от най-добрите заводи в света, с 95% местни съставки. За кучетата и котките, които са хищници, е изключително важно, че съдържанието на месо в тези храни е от 70 до 95%. Влага се прясно месо. Рецептата се готви на 82 градуса, което запазва качествата на храната и прави усвояването й много добро, а животните имат много по-малко проблеми, когато се хранят с качествени протеини. Има различни видове месо, а разфасовките са по 3 и 12 килограма. В магазина храни от марката се предлагат и в насипен вид, което е особено подходящо за малките породи животни.

Консервите са на Happy Dog, GranCarno, както и немските Terra Canis, които са био консерви и годни за консумация и от човек. Наред със стандартните консерви от пилешко, телешко, патешко, заешко, агнешко месо, от дивеч, се предлагат и екзотични  като камилско, щраусово, от лама и други екзотични животни. Това са биоконсерви от много висок клас храни, подчертава Милица Демирева.

В новия магазин могат да се открият и студено пресовани храни, които са във вид на гранули. Предлага се и изобилие от лакомства – сушени меса – агнешко, заешко, телешко, пуешко, говеждо, риба. Също и дентални стикове за устната хигиена, както и малки тренировъчни награди, които са с много месо, студено пресовани. Има и по-бюджетен клас храни, но те също са подбрани така, че да съответстват на разбиранията на компанията за качество.

В магазина, който се намира на околовръстния път на кв. „Добротица“, се предлага т.нар. БАРФ – сурова храна за кучета и котки, която е много добре балансирана. Тя представлява микс от сурови меса – включва чисто месо, мускулно (70-80%), вътрешности (5%) – черен дроб, бъбреци и др., които са жизненоважни, тъй като са пълни с витамини, кости (10%), важни заради калция. Всичко е смляно и е готово за консумация, тъй като не се готви.

Магазинът е истински рай за домашните любимци и техните хора. Окото радват ярките цветове и разнообразни форми на играчките. Те са на известните марки KOKG и Hunter. KONG са играчките за кучета  №1 в света, изключително здрави и от висококачествени материали.

Козметиката е на Hunter, което е добър вариант, включително и за семейния бюджет, а в същото време гарантира отлично качество. Предлага се също и на професионални марки като Versele-Laga, Oster и Artero. Има шампоани, спрейове за разресване, гелове за почистване на уши, лосиони за почистване на очи, пасти за зъби, гелове. Особено подходящ за зимата е балсам за лапи, тъй като обработените със сол и луга улици водят до напукване и разраняване на лапичките на домашните любимци. Затова се препоръчва преди разходка да се постави филм от балсама за лапи, за да е защитено кучето.

Дрехите са на Hunter, от много висок клас, което не значи, че са скъпи. За сезона особено подходящи са дъждобрани, пуловери, якета – с качулки, с ръкави, без ръкави, а разнообразието е изключително голямо. Богат избор има също за легла и чанти за пренасяне на домашните любимци.

В навечерието на празниците тук могат да се намерят много подаръци за домашните любимци за Коледа. А собствениците могат да са сигурни, че всеки продукт е с най-добро качество, защото мотото на екипа на зоомагазина е „Професионална грижа за най-добрия приятел“.

c