Събота, 27 април 2024

27.04.2024

Последвайте ни

Млад специалист от Добрич сред най-добрите в дигиталния маркетинг у нас

Траян Христов от Добрич е един от най-добрите дигитални маркетолози на България. Той бе отличен на церемонията по награждаване на отличните в конкурса Digital Stars.
За трета поредна година конкурсът се организира от Digital4Foundation и цели да открие и награди млади специалисти, които постигат високи резултати в сферата на онлайн маркетинга и рекламата.
Церемонията беше съчетана с Годишната конференция Digital4Plovdiv и събра на едно място финалисти, жури и гости.

Имигрант от Добрич представя в Англия магията на българския фолклор

Тази година в конкурсът за най-добри млади дигитални маркетолози на България отличия получиха млади специалисти в шест състезателни категории. Тези млади специалисти са успели да се отличат от конкуренцията, като са представили на експертното жури стойностни проекти и високи постигнати резултати. В състава на журито са включени едни от най-известните и утвърдени дигитални експерти у нас, които внимателно са прегледали и оценили всички кандидатури, за да достигнат до единодушно решение кои да бъдат следващите дигитални звезди на България.
Траян Христов получи наградата в категорията „Автоматизация, Чат бот и Имейл Маркетинг – Траян Христов“.
Траян Христов завърши образованието си в Глазгоу, Великобритания. Той е експерт в маркетинга и рекламата и създаде стартъп фирма в България. Поради отсъствието си от страната, той не успя да присъства на церемонията по награждаването.

Снимка: Личен архив

c