Петък, 26 април 2024

26.04.2024

Последвайте ни

От 10 до 65-годишни могат да се включат в състезания по ориентиране „Добрич 2021”

Двудневни състезания по ориентиране „Добрич 2021” ще се проведат на 25 и 26 септември. Те се организират от Община Добрич и Спортен клуб по ориентиране "Добротица".  

Програма:

- 25 септември (събота) – дневно, индивидуално, клас Б, средна дистанция. Регистрацията е до 12 часа в района на финала, стартът на първите номера е от 13 часа. Място: село Батово, което се намира по пътя между Добрич и Албена.

- 26 септември (неделя) – дневно, индивидуално, клас Б, спринтова дистанция. Стартът на първите номера е от 10.30 часа. Място: Спортен комплекс „Добротица” в Градски парк „Свети Георги” в Добрич. От 12 часа ще се проведе награждаване на победителите от двата ни.

В състезанията могат да се включат мъже и жени на възраст от 10 до 65 години. Заявки се подават до 20 септември на сайта на Българската федерация по ориентиране чрез клубните регистрации. Няма ограничение за броя на участващите. Състезателите трябва да са преминали медицински преглед или участват на собствена отговорност.

Класирането е лично – по сбора на времената от двата дни, и отборно – по броя на призовите места (първо-трето) във всички възрастови групи без Open и жени и мъже до 10 години. Състезателите, класирали се на първите три места, ще бъдат наградени.

c