Петък, 26 април 2024

26.04.2024

Последвайте ни

На рождения си ден Албена стартира ранни записвания за 2022 г. с отстъпки до 25%

Ваканционно селище Албена обявява старта на ранните записвания за сезон 2022 г. навръх рождения си ден утре, 24 август. Компанията винаги е подготвяла изненада за празника си и сега обявява отстъпките, с които започват записванията за следващия туристически сезон.

Отстъпка до 25% за избрани хотели ще получат най-нетърпеливите още от утре в 9:00 сутринта на albena.bg. Категориите Deluxe & Lifestyle, Beach & Fun, Beach & Green, Aquaclub и Smart & Easy дават възможност за огромен избор от локации и ценови диапазон. Хотелите от категория Deluxe & Lifestyle гарантират разкошна атмосфера и несравнимия комфорт от брега на морето. При резервация за минимум 5 нощувки, клиентите могат да се възползват от отстъпките за ранни записвания.

До 31 януари 2022 г. резервациите за петзвездния Maritim Hotel Paradise Blue е с 10% отстъпка. За Flamingo Grand Hotel & SPA тя е дори 20%.

За хотелите от категория Beach & Fun, разположени в сърцето на ваканционното селище и предлагащи разнообразни варианти за изхранване от Ultra All Inclusive или All Inclusive до нощувка със закуска или само нощувка за минимум 5 нощувки има също сериозни отстъпки. За четиризвездните хотели Калиакра Бийч и Лагуна Бийч отстъпката за  резервация до края на януари е 20%, а заявилите ваканция в Албена през 2022 г. до края на настоящата година в хотелите Калиакра Маре, Арабела Бийч, Малибу, Сенди Бийч, Лагуна Маре и Лагуна Гардън ще ползват 25% отстъпка. Толкова е тя и за Фламинго и Калиопа.

За хотелите от категория Beach & Green, сгушени в зеленината на дивите Лонгозни гори на национален резерват Балтата при минимум 5 нощувки, отстъпките са съответно 20 % за хотел Гергана и 25% - за Славуна, Мура, Боряна, Нона, Елица.

За хотелите от категория Aquaclub може да се резервира изпълнена със забавление активна морска почивка с водни атракции, големи плувни басейни, високоскоростни пързалки с ексклузивен достъп до Аквапарк Аквамания. Отстъпката за резервация в хотелите Ралица Акваклуб, Ралица Супериор и Вита Парк, направена до края на 2021 г., е 25%.

Възможност за бюджетна почивка дават хотелите от категория Smart & Easy. При минимум 5 нощувки отстъпките за ранни записвания в хотел Добруджа са 25%, както и за Орхидея, Магнолия, Компас и Оазис.

c