Петък, 26 април 2024

26.04.2024

Последвайте ни

Джаз вечер с Васил Петров в арт салона на Маестра Константина Петкова в с. Пчеларово

Именитият джаз изпълнител Васил Петров отново ще е гост в арт салона на Маестра Константина Петкова в село Пчеларово. С кадифения си глас той ще изпълни оригинални композиции и съвременни интерпретации на джаз стандарти и песни в уникалната артистична зала, бивш обор в малкото добруджанско село.

В неделя, от 18 часа, присъстващите отново ще се насладят на класа, стил и професионализъм.

През октомври миналата година Петров за пръв път гостува на тази специална сцена, за да изпълни с бласък, класа и стил помещението. Застана на импровизираната сцена и с достойнство и финес ни заведе на разходка в света на джаза. Изисканото звучене на гласа му е нещо, което наистина пленява и ако си затворите очите бихте си помислили, че сте на голям концерт някъде по света.

След концерта в профила си във Фейсбук певецът сподели: „За пръв път срещам такава любов към изкуството, подплатена с алтруизъм. С почитания към личността на Маестра Константина Петкова, която, както казва поетът на песента “Make someone happy and you will be happy too” (направи някого щастлив и ти ще бъдеш щастлив също), подарява щастие на многобройната публика от сърце.“

По традиция входът за събитието в арт салона в с. Пчеларово е свободен.

c