Водещи новини Туризъм

Министърът на туризма Стела Балтова и доц. Ангел Кунчев идват в Албена

Министърът на туризма Стела Балтова, заедно с главния държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев и директора на Регионална здравна инспекция – Добрич д-р Светла Ангелова, ще бъдат утре на работно посещение във ваканционно селище “Албена”. Това съобщиха от курорта.

Припомняме, че още през 2020 г. комплексът бе първият, който въведе ясно разписани правила за действие в разгара на пандемията COVID-19 и още тогава се превърна в пример за всички останали в бранша.

След година опит Албена е по-подготвена от всякога за летния сезон 2021 и ще посреща гостите си 100% ваксиниран персонал от подлежащите на ваксинация и изключително добри мерки за безопасност и дезинфекция, информират от туристическата компания.

Впечатлени от добрия пример, министър Стела Балтова и доц. Кунчев ще проследят целия процес от пристигането на гости в комплекса, както и поставянето на ваксинации в сертифициран собствен Център за ваксинация, който действа от началото на април.

Албена е първото ваканционно селище на българското Черноморие, което гарантира напълно безопасна почивка. Петзвездният хотел Maritime Paradise Blue е първият, който посреща гостите си със 100 % ваксиниран персонал, като поетапно предстои същото и за всички други хотели във ваканционното селище, информират от Албена. И подчертават, че безопасността и комфортът на гостите и служителите в курорта е приоритет номер едно.

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *