Сряда, 08 май 2024

08.05.2024

Последвайте ни

Висше училище по мениджмънт в Добрич организира Академия за жени предприемачи

Висше училище по мениджмънт, гр. Добрич е избран за домакин на третата за страната  Академия за жени предприемачи (Academy for Women Entrepreneurs). Концепцията за AWE  е разработена от Бюрото за образование и култура в Държавния департамент на САЩ, като нейната цел е да предостави възможности на жени с бизнес идеи за развиване на умения, ресурси и мрежа, необходими за стартиране на успешен собствен бизнес. В България програмата се осъществява със съдействието на Американското посолство.

Обучението се базира на специално създадена за целта платформа, която се състои от 13 модула, проследяващи поетапното развитие на идеята за стартиране или развитие на бизнес. Всеки от участниците изготвя свой бизнес план.

Академията ще се води от лектори от висшето училище и ментори-практици, които ще споделят своя опит и ще помагат в оформянето на бизнес плановете и реализирането на бизнес идеите.

Предвидено е академията да се организира в присъствена форма веднъж седмично в сградата на Висше училище по мениджмънт - гр. Добрич. При необходимост, обучението ще се проведе изцяло или частично онлайн в създадена за целта виртуална класна стая.

График:

8 май 2021 - 12 юни 2021

11 септември 2021- 23 октомври 2021

Участието в академията е напълно безплатно. Приемът ще се осъществи след подбор по документи и интервю при необходимост.

Краен срок за кандидатстване: 16 април 2021

След успешното приключване на академията и представянето на бизнес плановете, всички ще получат Сертификат от ВУМ за своето участие.

Разработените бизнес планове ще бъдат оценени от комисия, като ТРИ-те най-добри ще получат финансиране (от 2000 до 5000 USD).

За допълнителна информация и записване:

Висше училище по мениджмънт, кампус Добрич

www.vum.bg

Тел. 058655611, Татяна Христова

email: tatyana.hristova@vumk.eu

c