Четвъртък, 25 април 2024

25.04.2024

Последвайте ни

50 вида пици доставя до домовете на своите клиенти пицария "Палермо" от Добрич

Капричоза, Мама миа, Палермо, Пипероне, Чикен, Маргарита – това са най-предпочитаните и най-често поръчваните пици в пицария „Палермо“ в Добрич, твърдят собствениците Венелин Георгиев и Ивайло Михайлов.

Пицария „Палермо“ отваря врати на 17.09.2011 г. В момента разполага със 7 автомобила – на газ и супер икономични, както и толкова доставчици, които изпълняват поръчки по домовете – не само в Добрич, но и в Ген. Тошево, Балчик, Варна, Крушари.

От 11 до 15 ч., когато се изпълнява обедното меню, доставката е абсолютно безплатна, независимо от обема на поръчката. Пицария „Палермо“ е специализирана в доставка на храна по домовете. А менюто е богато и разнообразно: 50 вида пици, 30 вида салати, 30 пасти, 30 запеканки, лазаня, пене ригате, 30 ала минути, месни и безмесни ястия, домашни торти, чийз кейк Белучи, палачинки. Използват се само и единствено продукти, произведени в България, казват Венелин и Ивайло.

Разкриват, че една фамилна пица е с диаметър 60 см и тежи над 2,200 кг.

Работното време на „Палермо“ е всеки ден от седмицата, без почивен ден, от 08.00  до 24.00 ч. Кухнята е разположена на площ от 120 кв. м, разполага с 4 пещи и 17 души персонал. В продължение на 9 години „Палермо“ залага на внимание и специално отношение към всеки клиент. Резултатът от това са приятелските взаимоотношения с огромна част от клиентите – частни и корпоративни.

Кои са двамата собственици и какво разказват за себе си?

Венелин Георгиев, на 34 г., от град Добрич:

"През 2007 година започнах да работя в ресторантьорския бизнес, като  управител в едно от най-добрите заведения в Добрич по това време. След това решихме с моя сътрудник Ивайло Михайлов да се впуснем в една наша мечта, която с огромно желание и любов сътворихме, а именно създаването на пицария „Палермо“, занимаваща се и до ден днешен с доставки и кетъринг, основно на клиенти от Добрич и региона. През този период завърших Русенския университет с магистърска степен“.

Ивайло Михайлов, на 37 години от град Добрич:

"През целия си живот съм работил в реномирани ресторанти и заведения. Винаги съм бил изключитебно амбициран да се развивам, да бъда лидер и най-добрият готвач. Имам над 15 години стаж като главен готвач. Кулинарията е моята страст. Обичам да доставям прекрасни изживявания на своите клиенти с работата, която върша, защото храната е живот, изпълнен с емоции, магия, пица и любов.“

Всяка една поръчка минава през строгото око на топ готвача Иво Михайлов, който иска да е сигурен, че ще гарантира прекрасно изживяване на клиента. Всеки ден, преди час пик, Иво разказва виц на колегите си, за да готвят с усмивка и добро настроение, защото доброто настроение се предава върху храната, категорични са всички от пицария „Палермо“.

c