Петък, 29 март 2024

29.03.2024

Последвайте ни

„50 нюанса“ е най-новия салон за красота в Добрич, залага на стил и достъпни цени

Младата му собственичка Светлана Господинова сбъдва мечтата си за свое място, където да създава красота и да кара клиентите си да се усмихват. И обещава да търси мода в класиката и класика в модерното

В Добрич отвори врати най-новия салон за красота. Вдъхновена от бестселъра на английската писателка Е. Л. Джеймс и богатството на цветовете около нас, младата собственичка Светлана Господинова го е нарекла „50 нюанса“. Щастлива, че е успяла да сбъдне своя отдавнашна мечта, тя посрещна много близки, приятели, колеги и партньори. Водосвет за здраве отслужи отец Велико от храм "Света Троица".

„Повече от 10 години мечтая да отворя салон за красота“, сподели пред Про Нюз Добрич младата жена. Защото, за мен това е най-нежната част от една жена – да се поддържа, да изглежда добре и да я накарам да се усмихне.

И когато най-накрая през февруари е готова да осъществи мечтата си и да отвори салона, идват пандемията и извънредното положение. Така  дългоочакваният момент се отлага до 18 юли.

„Емоцията е уникална. Направихме този салон с много любов с помощта на моя съпруг, на когото винаги ще бъда благодарна. Още повече го обичам от този момент. Защото, благодарение на него, аз сбъднах мечтата си“, сподели Светлана.

Името на салона „50 нюанса“ е инспирирано от едноименната книга. Допада й стилът й – строг, лек и елегантен, към които самата тя се старае да се придържа. Но, и от това, че в 50 нюанса съществуват цветовете, казва младата жена. И е готова да изреди 50 нюанса цветове на коса.

Надява се хората в Добрич да й се доверят и да оценят, че работи с усмивка, старание и много обич към това, което създава.

Салонът на Светлана е единствения в Добрич, който работи с френската марка „Eugene Perma“.

Отваря с фризьорски услуги и маникюр. Амбицията на младата му собственичка е на следващ етап да го разшири със солариум и козметични услуги, да развие и търговията с декоративен грим.

„Тук клиентите ще бъдат посрещнати с усмивка, ще бъдат изслушани и обслужени с професионални и качествени продукти“, категорична е Светлана Господинова. Споделя, че като клиент е посетила салоните в Добрич и смята, че най-важното е да си отзивчив, усмихнат, да си любезен с клиента, а не просто да му вземеш парите. „Аз работя това, което ми харесва, и го правя със сърце и душа“, споделя младата жена.

Светлана е категорична, че за добрата прическа цветът е от изключителна важност. За младите и смелите има пигменти – много искрящи зелени, сини, виолетови. Използва се продукт на растителна основа, който много щади косите.

На откриването присъстваха и главните дистрибутори на „Eugene Perma“ за България. Благодарение на тях имам тези умения и ще работя с тяхната марка, сподели младата жена.

Амбицията на Светлана е да бъде фризьор, но и колорист. Защото наблюдава тенденциите, а те винаги акцентират върху цветове и стайлинга. Собственичката на "50 нюанса" споделя, че сега навлиза ежедневната, стилна прическа. Вече не са актуални големи обеми, букли, платина. Време е за красив цвят и добра подстрижка, категорична е тя. По думите й модни днес са класиката и стилът.

Собственичката на най-новия салон за красота уверява, че цените на услугите в него ще са достъпни, за да може всеки жител или гост на Добрич да си позволи да бъде с 50 нюанса по-красив и усмихнат.

Салонът се намира на бул. "3 март" 20 Б в гр. Добрич, тел. 0899356267.

c