Петък, 26 април 2024

26.04.2024

Последвайте ни

Кризата с Covid-19 отложи откриването на най-новото 5-звездно бижу на Албена

Дългоочкаваното откриване на новото 5-звездно бижу на Албена - хотел „Амелия“, няма да се състои през този сезон, съобщават от най-голямата българска туристическа компания.

„Спазвайки стриктно разпоредбите на властите, сме спрели всички довършителни дейности по хотела, но това в никакъв случай няма да ни откаже от позитивните мисли, че ние отново ще срещнем вашите слънчеви усмивки отново това лято“, споделят от екипа на „Албена“. И напомнят, че вместо в хотел „Амелия“, може да се направи резервация в някои от другите 5-звездни хотели в комплекса. За целта е необходимо да се свържете с Call Centre Albena на тел.: 0700 12 110 или през сайта https://bit.ly/FbAlbena5StarHotels

„Уверяваме ви, че правим и ще направим всичко възможно, за да ви осигурим една безопасна и щастливо безгрижна ваканция, следвайки програма от мерки в името на това да запазим вашето здраве и това на служителите ни“, заявяват от курортния комплекс.

Припомняме, че след обявяването на извънредно положение и в изпълнение на издадените заповеди на Министерството на здравеопазването, комплексът преустанови своята дейност. На територията му не се допускат външни лица, а служителите работят дистанционно от своите домове.

Амелия Хотел Албена е най-новото 5-звездно бижу в курорта. Първият тематичен хотел в Албена, посветен на първата жена-летец, прекосила Атлантика, Амелия Еърхарт, ще посреща гости с невероятни гледки и пълно усещане за релакс. Той дава възможност гостите да се насладят на изгревите и залезите от инфинити басейна, на висококачествените специалитети на топ готвачите на Албена и на многобройните възможности за спортни активности, които комплексът предоставя.

Хотелът е разположен само на метри от морето, в сърцето на комплекса. Той е с луксозно обзаведени с маркови мебели от Италия и Франция екзекютив стаи и апартамент.

c