Петък, 26 април 2024

26.04.2024

Последвайте ни

Басейн на покрива и маркови мебели в най-новото 5-звездно бижу на Албена

Амелия Хотел Албена е най-новото 5-звездно бижу в курорта. Първият тематичен хотел в Албена, посветен на първата жена-летец, прекосила Атлантика, Амелия Еърхарт, ще посрещне гости в началото на лято 2020 с невероятни гледки и пълно усещане за релакс. Той дава възможност гостите да се насладят на изгревите и залезите от инфинити басейна, на висококачествените специалитети на топ готвачите на Албена и на многобройните възможности за спортни активности, които комплексът предоставя.

Хотелът е разположен само на метри от морето, в сърцето на комплекса. Той е с луксозно обзаведени с маркови мебели от Италия и Франция екзекютив стаи и апартамент.

Ресторантите му предлагат богато меню с пресни зеленчуци и плодове от собствените био градини на Албена.

За първи път в курорта гостите имат възможност сами да изберат най-подходящата формула за своята ваканция - от нощувка със закуска до Premium All Inclusive.

Формулата Premium All inclusive включва ексклузивна 5-звездна зона на плажа - чадър и два шезлонга на стая, басейни с минерална вода - инфинити басейн с морска панорама, детски басейни и мини аква парк в Maritim Hotel Paradise Blue, вътрешен басейн и фитнес в Maritim Senses SPA. Предлага също 5-звезден ресторант с просторни тераси - шоу кукинг; здравословен бюфет; тематични бюфети; вегетариански, веган и безглутенови опции при предварителна заявка. Има закуска, късна закуска, обяд, междинно хранене и вечеря. Лоби бар и гардън бар ще изкушават с лист с избрани местни и вносни напитки и коктейли.

Dine around програмата дава възможност за избор от 5 тематични ресторанта (1 обяд и 2 вечери на престой от 5 дни, без включени напитки) - Montgolfier* (гурме), Ciel Bleu (френски), Beerhouse (баварски), Celebrità (италиански), Rotonda (интернационален). Премиум анимационна програма и спортни активности предлагат 7-дневна анимационна програма за възрастни и деца, концерти и кино вечери на Лятна сцена Албена, възможност за практикуване на повече от 40 спорта.

Хотелът дава възможност за луксозни терапии в най-добрите спа центрове с опитни професионалисти, най-добрите козметични продукти и wellness пакети, различни програми за релаксиране, вдъхновена от природата, с морска вода, лечебна кал, билки и естествени биостимулатори. 

c