Петък, 19 април 2024

19.04.2024

Последвайте ни

Очаква се към веригата Maritim да премине още един хотел на Албена

Собственикът на Maritim идва в Албена за откриването на първия хотел от веригата у нас

Официалното откриване на първия у нас хотел на престижната немска верига Maritim петзвездният Маритим Парадайс Блу Хотел & СПА ще се състои на 9 юли. За събитието се очаква да пристигнат собственикът на веригата и главните изпълнителни директори на компанията, съобщи пред журналисти изпълнителният директор на „Албена” АД Красимир Станев.

„Изключителен авторитет за „Албена” е, че тази верига прие предложението един от нашите хотели да носи името Maritim”, посочи той. По думите му, очаква се следващата към бранда да бъде включен и хотел „Амелия”, чието ново крило трябва да бъде завършено през 2020 г. „Нашата политика е занапред да работим все по-тясно с тази верига”, каза още Красимир Станев.

Създадена от Hans-Joachim Gommolla през 1969 година, компанията Maritim е сред лидерите на пазара с 48 хотела от висока категория, 9 000 служители и годишен приходот над 470 милиона Евро. Брандът Maritim е емблема на премиум локация, отлично качество на обслужването и експерти за провеждане на събития.

Наградите: Бранд с най-високо доверие, Най-добър работодател, Лидер в обучението и Най-добро качество на обслужването определят водещата роля на групата в Германия. От 2004 година Maritim стартира развитието си в световен мащаб, което днес нарежда България и Албена до дестинации като Холандия, Малта, Майорка, Тенерифе, Турция, Египет, Мавриций и Китай.

Туристическата компания “Албена” АД запазва мениджмънта Маритим Парадайс Блу Хотел & СПА, като основна цел на споразумението е постигане на още по-високи стандарти в качеството на обслужване, както и позициониране на 5-звездния продукт на международния пазар.

c