Водещи новини Туризъм

До 50% отстъпки за жителите на Добрич предлага вече Албена

Успешното партньорство на Албена и община Добрич доведе до добра новина за добричлии – от юни те ще получават специални отстъпки за ресторанти, басейни, СПА процедури и атракциони във ваканционното селище, съобщават от туристическата компания.

Книжките с промоционалните цени могат да бъдат открити в неделните дни от 8:30 часа в офис, намиращ се срещу община Добрич. Те се продават на цена от 4,90 лв., в която са включени транспорт от и до Албена и талони с различни отстъпки – 30% при посещение на избрани ресторанти, 30% отстъпка за вход в един от най-добрите аквапаркове в Европа – „Аквамания“, 30% отстъпка за СПА процедури в избрани СПА центрове, 30% отстъпка за вход в реновирания вътрешен минерален басейн на хотел „Добруджа“, цена от 2 лв. за чадър или шезлонг на оценения със „Син флаг“ за чистота плаж на Албена и дори 50% отстъпка от цената за нощувка в някои от 3-звездните хотели. Автобусите от Добрич ще тръгват в неделя и в понеделник в 9:30 от Младежкия дом, а от Албена връщането е в 17:00 часа.

По този начин Албена не просто прави жест към добричлии, но и се придържа към своята политика за устойчиво развитие. Стимулирайки гражданите на Добрич да посетят комплекса с автобуси, вместо с личните си автомобили, от ваканционното селище редуцират количеството вредни емисии във въздуха и се грижат за здравословната среда.

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *