Събота, 27 април 2024

27.04.2024

Последвайте ни

С 3:2 срещу лидера, "Добруджа 07" направи показно пред собствена публика в Добрич

Диагоналът и капитан на "Добруджа 07" Велизар Чернокожев игра феноменално при победата с 3:2 над лидера в първенството "Хебър". Той отбеляза 30 точки и имаше много ключови отигравания за успеха.

"Много се радвам. Беше един нормален мач от първенството, от който - хем много зависи класирането, хем не толкова," заяви с широка усмивка Чернокожев, след края на срещата. "Много ни е готино, че успяхме да победим първия в първенството. Тук бяха родителите ми, тук е и приятелката ми. Раздадохме се, а "Хебър" показа много добра игра - беше завързано. Имахме домакинство предимство и в определени моменти ни се получаваше всичко. Имаше видео повторения - те си ги искаха, но съдийството бе напълно честно."

"Загубата от Левски ще я помним още дълго време - при 2:0 и да водим в тайбрека, е доста гадно да паднеш накрая. Но това бе съвсем различен мач, на различно ниво," допълни той. "Ако в София бяхме играли така, срещата щеше да завърши 3:0 в наша полза. Днес мотивацията, обстоятелствата - всичко бе друго."

Източник: bgvolleyball.com

c