Балчик Водещи новини Регионални - начална Туризъм

Приказна руска Нова година на брега на морето в 5-звездния Тherma есо в Кранево

Петзвездна приказка очаква гостите на хотелите Тherma есо village и Тherma palace, които изберат да посрещнат Руската Нова година на брега на морето.

За мнозина руснаци зимните празници не свършват, докато не настъпи 14 януари, когато те празнуват Старата Нова година. Добър повод да се повеселят и прекрасна възможност да се възползват от разкоша на 5-звездните хотели Тherma есо village и Тherma palace.

Предложение, което съблазнява и всички, които желаят още веднъж да посрещнат Новата година.

 

На 13 срещу  14 януари в петзвездните хотели край морето в Кранево Руската Нова година ще бъде отбелязана със специално меню. То е подготвено от главните готвачи на престижните ресторанти в комплекса Therma Village, които превръщат традициите на руската кухня в кулинарно съвършенство.

Ценителите на класната кухня ще могат да се насладят на емблематични руски ястия като Салата Мимоза, Селедка под шубой, Пелмени, Оливье, Борш с телешко, Бьоф Строганов, Риба по Московски и други.

В офертата на хотел Тherma есо village е включено и безплатно посещение на солна стая, а в релакс зоните на двата хотела ще се сервира и свещеният за руснаците чай.

Комплекс Therma Village е разположен на площ от 4 хектара. На  територията на комплекса са разположени два пет звездни Тherma есо village и Тherma palace с открити и закрити басейни с минерална вода, спа центрове с луга лечение, открит басейн с олимпийски размери.

На територията му се намира и уникалната закрита ледена пързалка “Black Sea Ice Arena”, която предлага много възможности за спорт и ледено забавление.

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *