Водещи новини Храна и напитки

Предпразнична емоция в чайна Комплимент с вълшебството на Cherry by Mary

С качество и стил чайна „Комплимент” в центъра на Добрич дава усещането, че си влязъл в празник. Кара те да усетиш радостта и да предвкусиш невероятните вкусове, които предлага. Сега тя прави малка крачка към греха на бялата захар, но с вълшебството на десертно ателие Cherry by Mary.

Предколедно от чайна „Комплимент”поканиха приятели, за да споделят с тях срещата с Мария Танева и нейните торти бижу, които вече се предлагат и в Добрич. 

Специално за събитието Мери представи уникална торта Страчатела – без брашно, с много шоколад и портокал. Презентира и хитовата за топлите месеци „Плодово лято” –  с ванилов блат, маскарпоне и малини, които са произведени край Добрич и са биосертифицирани със сертификат от най-висок клас.

„Това, което правим – аз с моите идеи и големия ми вече екип, е качествени десерти. Такива, каквито бих приготвила у дома, за да почерпя моите приятели – с краве масло, с висококачествени млечни продукти, ядки, белгийски шоколад. Гарантирам, че всичко, което предлагаме, е от най-добра суровина и няма нищо неистинско в продуктите ни”, увери младата сладкарка и създател на Cherry by Mary.

В чайна „Комплимент” вече се предлагат торти от богатата колекция на десертното ателие. За част от добричлии вкусът им е познат, но досега те са пътували до Варна, за да могат да му се насладят. Вече сладките изкушения на Cherry by Mary имат и адрес в Добрич.

„През тази седмица стартираме със 7-8 вида торти. В началото повечето са стандартни, за да не се стреснат клиентите”, споделя с усмивка Мери. Сред предложенията е и торта с кокос и малини, която младата собственичка на десертното ателие определя като близка до съвършенството – много лека,  кокосова, но в същото време с доминиращ вкус на малините, с маскарпоне и без брашно. Нещо, което си струва да се опита, убедена е младата дама.

Освен торти, клиентите на чайна „Комплимент” могат да опитат десерти в чаша, истински френски макарони, ръчно изработени трюфели от белгийски шоколад в различни комбинации – с ядки, с кафе, с Бейлис и др., с марката Cherry by Mary. За празниците се очакват и коледните й предложения.

От чайна „Комплимент” споделиха, днешният ден не е избран случайно. „Преди четири години на този ден ние нарекохме това място нашия нов дом и започнахме да посрещаме нашите гости, приятели и клиенти точно тук. Точно на този ден рожден ден има нашата майка. Направихме го като комплимент към нея, защото тя е човекът, който ни помогна да имаме достатъчно смелост да го създадем. Това място има 4-годишна история, свързана само с приятни емоции за нас и нашите клиенти”.

От чайна “Комплимент” са решили да направят малка крачка към греха “бяла захар”, но с вълшебството на Cherry by Mary. „Тя ни помогна да разберем, че си заслужава човек да греши по този начин – вкусно и красиво. Това, което Мери ни предлага, не безупречно, като вкус, вид, а е направено и с много любов, която се усеща във всяка една хапка”, добавиха още от чайната.

Чайна „Комплимент” вече е доказала пред жителите и гостите на Добрич, че предлага емоции за всеки повод и за всеки празник. Тя гарантира радост и вълшебен вкус с богатството от чай и кафе, допълнено с красиви сладки моменти.

Предлага над 140 вида чай от всички видове – черен, зелен, бял, билков, както и  екзотичните ройбос, хънибуш. Ценителите могат да открият кафе с богати аромати, които носят различна емоция. Кафето е директен внос от Германия. Зърната кафе са печени са с масла и наистина се усещат портокал и шоколад, белгийски бонбони, арамел или другите общо 12 вкуса.

За мнозина това красиво кътче в центъра на Добрич е и мястото на красивите подаръци. То предлага комплименти по различни поводи. Сега изненадва с дървени играчки, които всеки сам може да украси или да получи украсени от екипа на чайната. Играчките от брезови корички също могат да бъдат допълнителен жест към получателя, ако ги украсите сами.

Екипът на чайна „Комплимент” приканва своите клиенти да се подготвят за празниците. „Винаги можете да разчитате на нас, когато имате нужда от радост и вълшебен вкус. Знаете за нашите вълшебни чайове, за ароматното празнично кафе. Сега вече знаете, че Cherry by Mary е при нас и ние ще можем да предложим още нещо за празника, като бисквити, торти, кремчета, френски макарони и още изненади, които сме подготвили за последните две декемврийски седмици”, уверяват от приказното място в центъра на Добрич.

На чаша чай при нас можете наистина да усетите Коледното вълшебство. Очакваме Ви!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.