Бизнес Генерал Тошево Регионални - начална

Гръцка мелница в Генерал Тошево набира работници

Свободни работни места за Общ работник, Електротехник и Механик е обявила в сайт за обяви за работа новата гръцка мелница в Генерал Тошево на компанията Loulis Mills.

Преди няколко месеца”Лулис Милс” АД обяви закупуването на мелница в Североизточна България (Генерал Тошево) чрез дъщерното си дружество „Лулис Мел – България” ЕАД. Компанията посочва, че мелницата се намира в плодородната област Добрич, където се произвежда най-доброто българско зърно, само на 13 км от румънската граница, с капацитет от 100 тона / 24 часа със складов капацитет от 4500 тона пшеница и се намира на парцел от 21 000 кв. м. Покупката е за 2,25 милиона евро и е финансирана със собствени средства.

Посочва се също, че компанията, след 10 години, се връща на балканския пазар с производствена единица, предназначена да обслужва пазарите на България и Румъния. Планира да покрие нарастващите изисквания към качествено брашно в региона. Целта на компанията е да расте на международните пазари чрез износ и инвестиции.

Кипърска компания брои 2,5 млн. евро за мелница в Генерал Тошево

“Лулис Милс” АД ще има 22 служители в мелницата в Добрич. За нея работят общо 300 в Гърция.

Компанията е основана през 1782 г. и понастоящем работи в Гърция и България с три модерни заводски завода в Sourpi, Keratsini и Генерал Тошево и заема първо място на Балканите по производството на брашна, продажбите и технологиите. Трите производствени мощности комбинират дневен капацитет за смилане на 1 400 тона пшеница на ден.
Съвременната технология, използвана от компанията, осигурява на своите клиенти над 120 разновидности брашно, като по този начин осигурява най-широката продуктова гама, която е идеална за удовлетворяване на всички изисквания на професионалния хлебар.
Любопитно е, че един от членовете на Съвета на директорите на компанията е Той Хадим Абдула Алдаре, който е заместник-председател на земеделието “Ал Дахра”. Има над 20 години опит в публичния и частния сектор, заемал е висши позиции в дипломатическото ядро ​​на ОАЕ, както и ръководенето на публичните и частни кабинети на висши членове на правителството на ОАЕ и кралското семейство.

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *