Спорт

Първо място за футболния тим на ЦНСТ “Тийнейджър” от Добрич

Децата от Център за настаняване от семеен тип за деца без увреждане 2 „Тийнейджър” са шампиони на Зонален турнир на Българска спортна федерация за деца и младежи  в риск  /БСФДМР/, предаде пресцентъра на Обина Добрич.

На 10.05.2017г в град Търговище се проведе Зонален турнир за деца в риск. На Градски стадион „Димитър Бурков” и Спортна зала „Дечко Стефанов” 100 деца от 8 Центъра за настаняване от семеен тип, от Североизточна България, се състезаваха в спортовете лека атлетика, мини футбол и баскетбол.

След три победи над отборите по футбол на гр.Търговище, гр.Исперих и гр.Разград, отборът на децата от ЦНСТДБУ 2 „Тийнейджър” стана шампион на Зоналния турнир в спорта мини футбол. Огромна е радостта на децата и техните ръководители Валентин Велчев и Димитър Докторов. Изявените голмайстори са Найден Норов и Ташо Александров, които във второто полувреме на решаващия мач, обръщат резултата от 1:1 на 3:1 и носят победа на отбора. Горди са от спортните си постижения и поредното първо място, което заемат на турнир, организиран от БСФДМР.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.