Балчик Спорт

Наградата за благотворителност от Балчик замина за Плевен

Статуетката „Гълъб на надеждата” с надпис „Дарих надежда на Митко“ получи Мирослав Тодоров (Спартак–Плевен), съобщава списание „Атлетика”.

Председателят на СКЛА Черно море-2005-Балчик Десислава Андреева връчи символа на благотворителността на Тодоров, тъй като заедно със семейството си той донесоха в Белия град най-много пластмасови капачки – близо 80 кг. Само на 5 май бяха събрани над 150 кг пластмасови капачки, които вече са предадени на отдел Екология в Общината.

Предизвикателството стартира отново. СКЛА „Черно море – 2005“ призовават своите приятели и съперници от клубовете в страната да се включат в благотворителна акция за разделно събиране на пластмасови капачки. Събраните капачки ще бъдат дарени за подпомагане на лечението на млад мъж от община Балчик”. Резултатите ще бъдат отчетени на турнир “Дионисополис” през 2019 г.

Над 20 кг капачки може да се изпращат по Еконт на адрес: гр. Балчик; ул. “Черно море” 53, централен офис на Еконт; Получател: Управител на централен офис. Доставката се поема от благодетел.

Получените количества ще бъдат обявявани на фейсбук страницата “Благотворителен базар за лечението на Митко”.

Източник: bgathletic.com

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.