Неделя, 30 юни 2024

30.06.2024

Последвайте ни

„Тайната на Коко“ на театър „Дея“ завладя публиката в Добрич с две премиери (СНИМКИ)

Детски музикален театър „Дея“ от Добрич представи новия си спектакъл „Тайната на Коко“ в две премиерни вечери в Драматичен театър „Йордан Йовков“ в Добрич.

Фотографиите от спектакъла, които имате възможност да разгледате под статията са на фотографа Венелин Атанасов, който ги е споделил в социалните мрежи.

От 2014 г. насам ДМТ „Дея“създава детски мюзикъли, които най-често са вдъхновени от известни приказки. Творят в Добрич, но се стремят да показват спектаклите си и в други градове – Варна, София, Русе, Генерал Тошево и т.н.

До този момент Детски музикален театър “Дея” са представяли хитови спектакли, като „Алиса в Страната на чудесата“, „В нощта преди Коледа“, „Бродуей“, „Хотел Трансилвания“, „Чарли и шоколадовата фабрика“, „Коралайн“ и „Матилда“. Самите те споделят, че създават спектаклите си с много старание и любов и това е тайната на техния успех.

Детски музикален театър “Дея” е театрален клуб за младежи между 5 и 18 г., а тренировките им включват хореография, актьорско майсторство, сценична реч и пеене.

c