Петък, 05 юли 2024

05.07.2024

Последвайте ни

„КОМИКадзе на КръстЮпът“ – новият спектакъл на Кръстю Лафазанов

„Смях на корем или поне колкото можете да поемете“. Това обещава комедийното шоу на обичания от поколения българи актьор

Комикът Кръстьо Лафазанов гостува в Добрич със спектакъла "КОМИКадзе на Кръстопът" на театър "Ела", по сценарий на Елена Начева.

„Когато човек осмее проблема, застава над него и има усещането, че го е победил. Не е лесно да разсмиваш хората. Цял живот се уча да го правя. Идеята е да се зареждаме взаимно и техните усмивки да събуждат и моята енергия. За да продължавам да работя това, което толкова много обичам“, споделя в свое интервю Кръстю Лафазанов.

„Обичам професията си и все повече ми харесва! Всяко едно представление запалва в мен огъня на любовта към това, което правя. Радвам се, че мога чрез моята професия да общувам с хората, по начина, по който го правя. Публиката усеща, когато актьора обича работата си и го възнаграждава“, категоричен е той.

Почина Елена Начева, съпруга на Кръстю Лафазанов, играла в кукления театър в Добрич

Комедийното шоу "Комик...адзе на КръстЮпът" на Кръстю Лафазанов с участието на Татянa Христова зрителите в Добрич ще могат да гледат на 26-и юли от 19.00 часа в Голяма зала на Драматичен театър „Йордан Йовков“.

За информация и билети : Билетен център на ДТ "Йордан Йовков" - гр. Добрич / от 10.00 до 17.00 часа/ и на тел: 058/ 605 573

фейсбук: ДТ "Йордан Йовков" - Добрич

сайт: dramadobrich.com

c