Четвъртък, 04 юли 2024

04.07.2024

Последвайте ни

„Гласът на България“ изправи един срещу друг два таланта от Добрич, продължава Димитрина

"Димитрина е артистът, който направи най-голямата заявка за победител в "Гласът на България", каза Мария

Тази вечер Мария Илиева изправи в нокаутите на „Гласът на България“ два вокални таланта от Добрич – 33-годишната Полина Алексиева и 19-годишната Димитрина Германова.

"Абсолютна експлозия. Блестяща", бяха думите на Мария Илиева за изпълнението на Полина.

Димитрина откри този формат на музикалния формат. Тя бе последна в Нокаутите.

Изпълнението на Димитрина Германова на песента "Не така" на ФСБ накара публика и жури да се изправят на крака и бурно да я аплодират. "Аз съм улучен право в сърцето. Благодаря за тази красота, с която ни заля", каза Иван Лечев. "Брилянтно изпълнение. Ти си едно от силните оръжия

"Ти си невероятна. Това беше толкова красиво, толкова мащабно и поднесено с такъв замах", каза Миро.

И Полина, и Димитрина сте безкомпромисни в представянето си. "Димитрина, ти си най-красивата фантазия, свързана с музика, която ние имаме в това шоу", каза Мария Илиева.

Към полуфинал продължава Димитрина - артистът, който направи най-голямата заявка за победител в "Гласът на България", каза Мария.

Полина Алексиева e на 33 г. от Добрич. Тя е вокален педагог, който след интервенция, губи своя глас. Полина е борбена и намира път отново към пеенето.

19-годишната певица от Добрич Димитрина Германова е лауреат на голямата награда на фондация "Димитър Бербатов" за 2022 година във възрастовата група 9-12 клас в категория "Изкуства". Димитрина е носител на наградата на Община Добрич „Млад творец“ на годишните награди „Добрич“ 2021 г. Тя е член и на Клуб 2016, Клуб 2017, Клуб 2018 и Клуб 2019, Клуб 2020 и Клуб 2021 на Фондация „Димитър Бербатов“. Талантливата вокална изпълнителка и през 2022 година завоюва множество награди и отличия, имаше успешни изяви както на поп сцената, така и на сцената на мюзикъла.

c