Събота, 06 юли 2024

06.07.2024

Последвайте ни

„Двореца“ в Балчик ще бъде домакин на комедийния спектакъл „Петък 13“

Георги Кадурин, този път в ролята на режисьор, и актьорите Мария Сапунджиева, Христо Гърбов и Мариана Миланова ще представят в Държавен културен институт – Културен център „Двореца“ в Балчик комедийния спектакъл „Петък 13“.

Постановката на Жан-Пиер Мартинез ще се играе на 15 юли от 20:30 часа, а билети могат да бъдат закупени на каса „Двореца“ или в мрежата на Eventim.bg.

Петък 13-и носи радост за някои – британците основават първото нудистко дружество, патентован е акордеонът, Галилей открива спътник на Юпитер, а Бенджамин Франклин произнася прочутата си реч, че нищо не е сигурно, освен смъртта и данъците. Други пък строят небостъргачи без 13-и етаж, хотелите се отказват от 13-а стая, а Формула 1 никога не използва болид с номер 13.

Страхът от този ден сковава милиони по света. Какво ли ще донесе той на Джон и Кристи, които с нетърпение очакват двама свои семейни приятели? Ами ако единият от тях е излетял от 13-а писта на летището? Какви емоции ги чакат, когато разберат, че освен числото 13, има и други цифри, които коренно ще променят живота им точно в този ден? И как ли ще завърши той, ако това е само началото?

Снимка: "Антон Димов Студио"

c