Събота, 29 юни 2024

29.06.2024

Последвайте ни

Затварят улици в Кранево и обособяват временни паркинги за Фестивала на цацата 2024

Частично затварят няколко улици и поставят временна организация на зони за паркиране в Кранево по време предстоящия Фестивала на Цацата от 13 до 16 юни 2024. Има и определени правила за протичане на фестивала.

Улиците „Дунав“, „Волга“ и „Чайка“ ще бъдат частично затворени за движение на МПС от 13 до 17 юни, с изключение на тези със специален режим. Улица „Места“ в частта от ул.“Волга“ до ул.“Дунав“ ще бъде изцяло затворена.

Бони М идват за феста на цацата в Кранево 

По ул.“Дунав“ и ул. „Волга“ се въвежда еднопосочно движение на МПС, само за живущи и участници във Фестивала от 08.00 ч на 13.06 до 12.00 ч на 17.06.2024. Участниците във фестивала, могат да паркират временно автомобилите си на ул.“Дунав, срещу издаден пропуск.

Гостите на Фестивала могат да паркират МПС в обособена свободна зона между ул.“Искър“ и ул.“Арда“. Вход откъм ул.“Арда“, изход по ул.“Искър“. За свободно паркиране могат да се използват всички паркоместа в с.Кранево, както и обособените паркинги до Плаж – централен, Паркинг – център, Паркинг пред Кметство с. Кранево и ул.“Черно Море“.

В Кранево се готвят за фестивал на цацата, ще го има ли зависи от пандемията 

Автобусна линия № 53 ще бъде обслужвана само по ул.“Черно море“.

Във фестивалната зона не се допуска внасяне и консумация на храна и напитки, закупени предварително.

40 000 души посетиха Фестивала на цацата в Кранево 

Всички разплащания в зоната за храна и напитки ще се извършват безкасово. Плащания в брой няма да се приемат. Може да заплаща с дебитни и кредитни карти.

Входът за Фестивала на Цацата е свободен, а голямата изненада на тазгодишното издание са Boney M Experience - групата, която години наред пази музикалното наследство на легендарната формация.

c