Събота, 18 май 2024

18.05.2024

Последвайте ни

В Каварна ще представят възможности за финансиране с европейски средства

Информационно събитие на тема „Актуални възможности за финансиране с европейски средства“ организират в Каварна екипите на „Европа Директно Добрич“ и Областния информационен център. Срещата ще се състои на 24 ноември от 10:00 часа в заседателната зала на Община Каварна.

Събитието е насочено към общински експерти, кметове и кметски наместници, работодатели, представители на местния бизнес, образователни институции, неправителствения сектор, земеделски стопани, граждани, медии и други заинтересовани лица.

Ще бъдат представени възможностите за финансиране на:

-  образователните институции, свързани с образователната интеграция, приобщаващото образование и модернизацията му;

-  работодатели за възможностите за подобряване на работната среда, насърчаване на заетостта и развитието на умения;

-  фирми, за да повишат иновационната си дейност с европейски средства;

-  земеделски производители и фирми от областта на селското стопанство за инвестиции, модернизация и повишаване на конкурентоспособността им чрез Плана за възстановяване и устойчивост и Новата Обща селскостопанска политика, представено от Европа Директно Добрич;

-  заети лица за включване в обучения за придобиване или повишаване на професионалната квалификация и обучени по цифрова компетентност;

-  безработни лица за обучения чрез ваучери и субсидирана заетост;

-  родители за осигуряване на възможности за полагане на грижи за отглеждане на деца и чрез услуги за улесняване достъпа до заетост.

 

 

c