Петък, 05 юли 2024

05.07.2024

Последвайте ни

Убиецът от Зърнево ще бъде под домашен арест в къщата, където уби баща си, местните са в потрес

Апелативният съд във Варна остави под домашен арест обвиненият в убийството на баща си Танер от тервелското село Зърнево. Припомняме, че по особено жесток начин, след семеен скандал мъжът наръга с нож баща си, а след това се укри.

Убиецът от Зърнево ще бъде под домашен арест, заради прекаран тежък инфаркт

Жителите на селото не желаят убиецът да се връща, преди 5-6 месеца са изпратили и молба до прокуратурата, подписана от всички жители, Танер да бъде изселен, защото няма човек, с когото да не е възниквал конфликт, коментира пред Про Нюз Добрич кметицата на село Зърнево Гюлай Бекир.

46-годишният убиец от Зърнево получи остър инфаркт след като погуби баща си

Съседи на къщата, в която е станало убийството, а сега Танер ще изтърпява мярка за задържане под стража коментираха, че често мъжът е обикалял дворовете на съседите си, притеснявал ги е и им е държал сметка за лични неща.

Нямал е дълготрайни приятелства, но на моменти с други съселяни е влизал в изоставени имоти и се е разпореждал в тях, като със собствени.

Село Зърнево е потресено от убийството на 69-годишния Селим, всички се страхували от сина

Апелативният съд се солидаризира с решението на Окръжния съд, че има достатъчно доказателства за съпричастността на Танер А. към убийството и че съществува опасност той да избяга или извърши ново престъпление. Въпреки това, съдът взема предвид и заключенията на съдебно-медицинската експертиза, които показват, че той има здравословни проблеми, които налагат домашен арест.

c