Неделя, 30 юни 2024

30.06.2024

Последвайте ни

Цецо Елвиса за първи път с концерт в Добрич, от тук тръгва турнето му

Цецо Елвиса идва в Добрич с турнето си "Viva Las Vegas". На 28 август в Летния театър ще представи най-доброто от музиката на 60-те и 70-те години на миналия век.

Лятното турне на Цецо Елвиса и бенд "Viva Las Vegas " ще започне с концерта в Летен театър Добрич на 28 август.

Популярният изпълнител ще гостува за първи път в града с уникалното си винтидж шоу, голям бенд, балет и специален гост водещ Иво Танев.

Цецо дълги години изнасяше шоутата си в Албена, заедно с ансамбъла на Нешка Робева. С Добрич го свързват много приятелства и не случайно го избира за старт на турнето си.

Подготвили сме ви музикално пътешествие в златните години на 50-те и 60-те и най-доброто от легендите Елвис, Том Джоунс, Синатра, Бийтълс и др., както и любими български песни от това незабравимо време.

Билети в касите на Органова зала, EasyPay, онлайн в Eventim и Grabo

 

“Viva Las Vegas” е бутиков винтидж проект , който ще представи за първи път на родна сцена най-доброто от световните и български евъргрийни. Припомнете си вайба на рок енд рола и класическите евъргрийни.Най-доброто от  хитовете на великите Елвис, Том Джоунс, Синатра, Хъмпърдинг, Рой Орбисън, Бийтълс и, разбира се, накъде без намигване към българските вечно зелени парчета. На сцената много блясък и красота в стила на Лас Вегас  ще разпръснат и момичетата от балет „New Ex”’.

Цецо Елвиса и неговите талантливи  музиканти ще ви направят част от едно неповторимо музикално преживяване  в ритъма на  рок енд роли като "Jailhouse rock“ и "Blue suede shoes’’, до незабравимите балади  "Love me tender’’, "Green grass of home", "My way’", "Hey Jude", както и още много от най-любимите хитове на легендарните изпълнители от 60–те и 70–те години.

Цецо Елвиса (Цветелин Атанасов) е единственият българин, спечелил признание за най-добър двойник на Елвис в света на конкурс в Грейсланд, Тенеси , през 1993 г. Почетен гражданин е на родното място на Елвис - Тупело Мисисипи и личен познат със цялото семейство на Краля – Присила, Лиса Мари, та дори и самия Майкъл Джексън, който за кратко е женен за дъщерята на Елвис. Лично президентът на Щатите  Бил Клинтън през 1996 г. му изпраща писмо – поздравителен адрес от Белия дом ,за това че поддържа легендата за Краля на рока жива. През 2000 г . най-тиражният вестник във Флорида – “Miami Herald”, излиза с челна страница, посветена на Българския Елвис., със заглавието: „Българин поддържа легендата за Елвис жива“.

Най-големият увеселителен парк в Европа – „Европа Парк“ в Германия кани Цецо три поредни сезона да изнася собсвено шоу пред хилядите  посетители на парка, като за хореограф на шоуто е поканен един от  хореографите на „Мулен Руж“.  Популярният немски канал „Arte” излъчва документален филм за Цецо Елвиса. Два документални епизода са заснети и излъчени за Българския Елвис и по най-популярния в Обединеното кралство телевизионен канал - Channel 4.

c