Събота, 18 май 2024

18.05.2024

Последвайте ни

Три коли са се блъснали по пътя Добрич-Варна, едната е с регистрация Тх

Три автомобила са се блъснали по пътя Добрич-Варна, в района на село Любен Каравелово. Сигналът за катастрофата е подаден в 17,45 ч., съобщиха за Про Нюз Добрич от Областната дирекция на МВР във Варна.

Ударът е бил между лек автомобил „Хонда“ с добричка регистрация, друга „Хонда“ - с русенска регистрация, и варненски „Фиат“.

До момента няма данни за сериозно пострадали. Всички от трите коли, които са били откарани в болница, са освободени. Двама са все още в лечебно заведение за прегледи.

Всички са се качили на собствен ход в линейката и не са имали сериозни оплаквания.

Все още не може да се каже категорично причината за катастрофата. По непотвърдена до момента информация Хондата с добричка регистрация е започнала изпреварване, при което се е блъснала в другите два автомобила. Най-вероятно става въпрос за несъобразяване с пътните условия, посочиха от ОД на МВР Варна.  От там добавиха, че днес е имало много такива катастрофи заради мокрия асфалт.  

Както по-рано съобщихме поради катастрофата движението по път II-29 Варна-Добрич в района на Любен Каравелово. От Агенция "Пътна инфраструктура" препоръчват шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост. Трафикът се регулира от "Пътна полиция".

Снимки: Мариана Христова

c