Четвъртък, 04 юли 2024

04.07.2024

Последвайте ни

Теа Йорданова от Добрич в седмичната класация на световния формат „The Voice“

Певицата от Добрич Теа Йорданова, която изуми с таланта си треньорите в музикалното риалити „Гласът на България“ влеза в седмичната класация на световния формат на Гласът - The Voice, където има изпълнения на Ариана Гранде, на Джон Леджънд. Подбрани са десет изпълнения от цял свят и едно от тях е на Теа.

Новината съобщи самата тя в профила си в социалната мрежа, като написа: „За мен е чест, да присъствам в най-добрите седмични изпълнения на “The voice” в цял свят! Уоу, сбъдната мечта!“

 

Теа Йорданова изуми треньорите със своето блестящо изпълнение и накара Мария Илиева да възкликне „Какво е това гласище!“

Трима треньори успя за обърне с невероятното си изпълнение талантливата певица от Добрич.

За негово съжаление, не се обърна само Миро. Но Мария Илиева му благодари, защото тогава момичето щеше да избере именно него заради връзката с Добрич.

"Чакахме теб. На такъв глас нямаше как да не се обърнем", каза Мария Илиева.

Тея трябваше да избира между нея, Дара и Иван Лечев. В крайна сметка, тя избра да бъде част от отбора на Дара.

Тея е ученичка в 12 клас на Природоматематическа гимназия „Иван Вазов“ - Добрич. През есента на миналата календарна година се записва в Студио за вокално обучение „Зонели“ и с бързи темпове развива своя талант и гласови възможности. През месец април тази година Тея Йорданова печели втора нарада в силния Национален конкурс „Звездици за Лора“ - град Свищов, където е дебютант и мери сили с най-големите и опитни певци в пета възрастова група.  

c