Петък, 26 април 2024

26.04.2024

Последвайте ни

Световно известната комедия "Всички обичат Гари" ще гостува в Добрич

В постановката участват Калин Сърменов, Александра Сърчаджиева, Силвия Лулчева, Борислав Захариев – Боби Турбото, Добринка Гецова и др.

Комедията “Всички обичат Гари” гостува премиерно в ДТ “Йордан Йовков” на 13 юни от 19 часа. Най-касовата постановка на Сатиричен театър – София излиза за първи път на турне в страната.

Откакто е създадена комедията от автора Ноел Кауард с оригиналното име “”Presant Laughter” до днес не слиза от световните сцени, а салоните винаги са пълни. Сега и българската публика има възможността да се наслади, посочват от ДТ “Йордан Йовков” в Добрич. Екстремен, смислен и взривяващ от наслада сюжет, изискани костюми , невероятна сценография, огромен декор, който пренася в реална обстановка на разпалени страсти. 

В постановката участват големите имена в българския театър и кино Калин Сърменов, Александра Сърчаджиева, Силвия Лулчева,  Борислав Захариев – Боби Турбото, Добринка Гецова и др. Всички те преминават през кризи, кризи на поведение, кризи за място в обществото и кризи на възрастта.

За информация и билети -  билетен център на ДТ"Йордан Йовков" и на телефоните на театъра – 0885387319, 058/605573.

c