Петък, 05 юли 2024

05.07.2024

Последвайте ни

Сиана от студио "Shining voices" в Добрич с награди от "Karnolsky Summer Camp"

Младата певица Сиана Славчева спебели награди от четвъртото издание на Международен конкурс "Karnolsky Summer Camp", който се проведе в курорта Слънчев бряг. В конкурса участваха талантливи деца и младежи от над 12 държави, които се състезаваха в четири категории: вокал, танц, оркестри и фолклор.

Сиана Славчева с вокален педагог Жана Стефанова от студио за певци "Shining voices" - Добрич, беше със специална покана за безплатно участие в конкурсната част на летния лагер в Слънчев бряг от Националния конкурс "Път към славата", София.
Тя взе участие в конкурса в категория "Вокал" и се представи с три песни, като завоюва две втори награди в номинация "Поп песен" и "Песен от мюзикъл", както и трета награда в номинация "Рок песен". 
Международното жури се състоеше от български и чуждестранни професионалисти в областта на изкуствата: доц. Етиен Леви - вокален педагог и поп изпълнител, ментор на участниците във формата "Като две капки вода"; Кристина Матеева - изпълнителен продуцент в БНТ; Цветанка Гергинова - учител и хореограф; Жени Лалчева - вокален педагог.
Гала концертът и церемонията по награждаването се проведоха в Античния театър в стария град на Несебър. В допълнение към конкурса, в останалите дни се провеждаха танцови и вокални уъркшопи, арт работилници и индивидуални майсторски класове, в които Сиана също взе участие.
c