Сряда, 03 юли 2024

03.07.2024

Последвайте ни

Със SMS на номер 17647 гласуваме за Дими Германова от Добрич на финала на "Гласът на България"

Стана ясен номерът, на който можем да подкрепим Димитрина Германова на финала на "Гласът на България" тази вечер от 20 часа по bTV. Със SMS 17647 всеки може да гласува за момичето, което покори сцената на музикалния формат със своя безкомпромисен глас, за да спечели музикалното риалити и голямата награда.

„Не знам в Добрич какъв въздух дишате и каква вода пиете, обаче това, което ти донесе на сцената, беше чудо“, сподели Мария при първото явяване на Димитрина на сцената.
„Това е потенциалният „глас“ на България, отсега ви предупреждавам“, каза още тогава Миро. 

 Димитрина откри с фурор кастингите в "Гласът на България", закри нежно и с финес нокаутите. Мария Илиева я нарече „чудо“.

Миналата неделя Димитрина получи подкрепата на зрителите и е сред шестимата, които отиват на финала на шоуто тази вечер.

„Обичам гласа ти, обичам таланта ти, красивата ти искряща душа… Обичам смисъла, който даваш на изкуството, умението ти да пееш толкова убедително… Ти имаш всички качества, за да бъдеш "Гласът на България", коментира треньорът на Димитрина – Мария Илиева.

19-годишната певица от Добрич Димитрина Германова е лауреат на голямата награда на фондация "Димитър Бербатов" за 2022 година във възрастовата група 9-12 клас в категория "Изкуства". Димитрина е носител на наградата на Община Добрич „Млад творец“ на годишните награди „Добрич“ 2021 г. Тя е член и на Клуб 2016, Клуб 2017, Клуб 2018 и Клуб 2019, Клуб 2020 и Клуб 2021 на Фондация „Димитър Бербатов“. Талантливата вокална изпълнителка и през 2022 година завоюва множество награди и отличия, имаше успешни изяви както на поп сцената, така и на сцената на мюзикъла.

c