Вторник, 02 юли 2024

02.07.2024

Последвайте ни

Ранена при ПТП по пътя Варна-Добрич към таксиджия: Гледаше си колата, а не ми помогна

32-годишната жена, която пострада при катастрофа по пътя Аксаково-Добрич преди дни благодари на хората, които са й помогнали при инцидента. И изпрати послание на шофьора, която я блъсна.

Както Про Нюз Добрич съобщи, катастрофа е станала на 24 февруари около 11,25 часа по пътя Аксаково – Добрич. Блъснали са се таксиметров автомобил „Киа“ с варненска регистрация и лек автомобил „Пежо“. 38-годишният таксиметров шофьор е отказал да бъде настанен в болница, пробата му за алкохол е отрицателна. Зад волана на другата кола е била жена на 32 години. Тя е откарана в болница за преглед, съобщиха за Про Нюз Добрич от Областната дирекция на МВР във Варна. 

Жена е пострадала при катастрофата по пътя Аксаково-Добрич, едната кола е такси

След инцидента Антонина Василева написа в социалната мрежа:

"Пиша с надеждата, че огромната ми благодарност ще стигне до всички хора, които вчера ми помогнаха в Аксаково. Мили хора толкова много Ви благодаря. Бъдете здрави и добрината да Ви се връща стократно. Мило момче, което ме блъсна желая ти здраве. Единствено не разбрах, защо ме остави в колата без да ми помогнеш, а за теб беше по- важно какви са твоите поражения по автомобила ти. Не ме попита дали съм добре, никаква човечност. Понатрошихме се, но ще мине. Жива съм!".

Потребителите на социалната мрежа посъветваха жената да не бъде толкова снизходителна към водача на таксиметровия автомобил предвид случилото се.

"Не зная доколко трябва да сме толерантни и прощаващи на таксиджиите, толкова агресивни и неадекватни са голяма част от тях.Безотговорността им и нашата липса на изискване за сигурност и професионализъм не е добра тенденция. Успех в оздравяването , госпожо.", пише Катя М.

"Не проявявайте благородството да оставите без последствия виновника, от опит знам, че не е възпитателно!! В подобна ситуация бях есента и по трудния начин разбрах, че да съм възпитана е в мой ущърб!", добавя Павлина К.

Снимки: Катерина Златева, "Виждам те КАТ-Добрич"

c