Понеделник, 01 юли 2024

01.07.2024

Последвайте ни

Още 6 дни гласуваме за Александър от Добрич в Годишните музикални награди

Остават 6 дни, в които имаме възможност да помогнем на младия изпълнител Александър Петров от Добрич да се пребори за отличието БГ ДЕБЮТ в престижните Годишни музикални награди на БГ радио. За Александър можем да гласуваме на https://gmn.bgradio.bg/etap2/.

Александър е студент по медицина, завършил на почетното трето място в сезон 9 на „Гласът на България“. Той получи официална номинация в категорията на дебютантите благодарение на песента „Рисувах те“. Автор на музиката и аранжимента е Димитър Атанасов – изпълнител, част от дуета „Димитър и Христо“, а текстът е написан от Александър, който е избрал нелекия път да продуцира сам своя проект.

През изминалата седмица Фондация „Димитър Бербатов“ призова своето голямо семейство от Клуба на „Успелите деца на България“ да подкрепи добричлията по пътя към спечелването на голямото отличие.

В края на април „Рисувах те“ бе избрана за ХИТ на месеца в класацията „Ново 10+2“ за независими български артисти по БНТ 2 с водещ Васил Громков, с което получи правото да влезе в надпреварата за ХИТ на 2024 година.

Финалният вот за Годишните награди на БГ радио продължава до 25.05 включително, а церемонията ще се проведе на 26 май от 19:00 в зала Колодрум, Пловдив. Специални гост-изпълнители ще бъдат Лили Иванова, Кирил Маричков, Миро, Любо Киров, Графа, Мария Илиева, DARA, Молец и много други.

c