Понеделник, 01 юли 2024

01.07.2024

Последвайте ни

Мениджърът Брендън Роджърс иска Селтик да продължи със силните си изяви и в двубоя срещу Рейнджърс

Мениджърът Брендън Роджърс иска футболистите от водения от него Селтик да се представят на високо ниво в предстоящото в събота дерби с Рейнджърс. Шампионите водят в класирането във Висшата лига на Шотландия с 5 точки пред "сините", които са изиграли два двубоя по-малко.
"В този клуб връзката меджу отбора и публиката е уникална и е нещо наистина специално. Феновете ни дават изключителна сила във важните мачове. Ще имаме нужда от подкрепа и този път. Знаем, че привържениците очакват с голямо нетърпение точно този мач", заяви Роджърс, цитиран от клубната телевизия на Селтик в петък.
"Зелено-белите" постигнаха победи без допуснато попадение в последните си два двубоя от първенството.
"Знаем, че отново трябва да играем на върха на нашите възможности. Играем у дома и изцяло пред нашата публика. По-рано през сезона постигнахме отличен резултат на "Айброкс" (1:0). Много се надявам да продължим да демонстрираме това, което можем най-добре. Искаме добри игра и резултат", каза още Роджърс.
"Зелено-белите" посрещат Рейнджърс на "Селтик Парк" в събота. В последните седмици някои от британските медии писаха, че Брендън Роджърс има неразбирателство с част от клубното ръководство и това оказва влияние върху представянето на шампионите. 

c