Четвъртък, 04 юли 2024

04.07.2024

Последвайте ни

Мария Илиева избра Полина Алексиева от Добрич да продължи в "Гласът на България"

Така и четирите безкомпромисни певици от Добрич продължават към следващата фаза на музикалното риалити

Мария Илиева избра 33-годишната Полина Алексиена от Добрич да продължи в битката за "Гласът на България". Тя се изправи на сцената на музикалното риалити срещу Дона.

Полина Алексиева и Донна Овчарова от отбора на Мария откриха последната вечер от вокалните двубои с невероятна вокална битка. Мария Илиева взе стратегическо решение и реши Полина да продължи напред към нокаути.

"На сцената изглеждахте като две рок звезди", каза Миро. И Дона, и Полина дадоха максимума от себе си, каза Мария.

"Страшно много ми се пее. Готова съм да дам много от себе си", каза Полина.

Ще взема стратегическо решение, каза Мария. И даде възможност на певицата от Добрич да продължи в битката за финала. 

„Можеш да разчиташ на Полина и знаеш, че като поставиш задача, тя отначало докрай ще бъде изработена безкомпромисно и няма да има емоционална стихия, която да пречи на процеса“, коментира избора си Мария.

Полина Алексиева от Добрич продължава в „Гласът на България“ в отбора на Мария (ВИДЕО)

Полина Алексиева e на 33 г. от Добрич. Тя е вокален педагог, който след интервенция, губи своя глас. Полина е борбена и намира път отново към пеенето.

Полина изненада треньорите със своето майсторско изпълнение, най-вече Мария. Поли изпя разкошно песента „Нека вали“ на Мария Илиева. Неслучайно тя избра и да продължи в Отбор Мария.

„Ти си една вокална фантазия. Ти издържа до края без да мръднеш. Ти устиска и направи един разкошен финал с лекота“, коментира Мария.

c