Петък, 05 юли 2024

05.07.2024

Последвайте ни

Лили Иванова покори с таланта си хилядната публика на концерта й в Летния театър на Добрич

Публиката в Добрич посрещна и изпрати Лили Иванова на крака и с нестихващи аплодисменти

С бурни аплодисменти и на крака хилядната публика посрещна Лили Иванова в Летния театър в Добрич. А тя й отговори с думите: "За нас е невероятно удоволствие да бъдем в този прекрасен град".   

На сцената, чийто декор бе оформен като огромно сърце, Лили Иванова поднесе умело премерен микс от свои нови песни, както и вечни хитове. Те бяха изпълнени в съвременни аранжименти, дело на музиканта и композитор Ангел Дюлгеров, с когото певицата сподели, че работи вече над десет години. Той и Иван Йорданов-Чери изпълняваха китарните сола и съпровод заедно с колегите си от Li Orchestra - цигуларя Орлин Цветанов, Огнян Енев (тромпет, пиано и саксофон), Христо Михалков (бас китара) и Росен Ватев (ударни), а беквокали бяха трио LaTiDa. 

Сред изпълнените песни в първата част от концерта бяха "Огнище", "Ако спра да обичам", "Искам те", "У дома", "Този свят е жена" и "Невероятно". 

Последваха изпълнения на някои от най-популярните ѝ песни. Добричлии се насладиха на вечните хитове на Лили Иванова и пяха с нея песните "Щурче", "Детелини", "Панаири", "Ветрове" и "Предупреждение". Концертът завърши с обичаната от поколения българи песен "Камино". 

През цялото време публиката беше на крака и припяваше заедно с нея, посрещайки и изпращайки всяко изпълнение с бурни аплодисменти, а при всеки неин опит да излезе от сцената започваха бурни възгласи за още. Накрая Лили Иванова и нейният състав излязоха неколкократно да се поклонят пред нестихващите аплодисменти на публиката.  

Снимки: Фейсбук, Lili.Ivanova.Official

c