Петък, 05 юли 2024

05.07.2024

Последвайте ни

Летни кръжоци по керамика предлага читалището в село Езерец край Шабла

Летни кръжоци по керамика предлага народно читалище „Отец Паисий 1901“ в село Езерец край Шабла.

Заниманията ще бъдат водени от Милена Иванова - талантлива художничка, която завършва специалност "Керамика" през 2020 година под ръководството на доц. д-р Моника Попова. Нейната страст към изкуството и уникалният й подход в работата с деца я вдъхновяват да разшири своята дейност и да стане регистриран майстор. В процеса на творческата си работа с децата, Милена често се сблъсква с интересни и предизвикателни ситуации, които я подтикват да търси нови начини за развитие и усъвършенстване. Така тя започва своето обучение за арт терапевт, което вече продължава втора година в Българската асоциация по арт терапия.

Милена Иванова вярва, че изкуството има силата да влияе позитивно на хората, да им помага да се изразяват и да намират вътрешен мир. Със своите знания и опит, тя се стреми да бъде не само талантлив художник, но и професионалист, който може да предложи подкрепа и вдъхновение чрез изкуството.

Тя продължава да изследва и развива възможностите на арт терапията, като същевременно споделя своя опит и умения с местната общност, създавайки пространство за творчество и личностно израстване.

Всеки, който иска да се включи в курсовете по керамика на Милена Иванова, може да се запише на някой от следните телефони:  Кристияна Костадинова - 0894 388 530 Милена Иванова - 0877 773 614. Те ще се проведат на 11, 18 и 25 юли. 

c