Петък, 05 юли 2024

05.07.2024

Последвайте ни

Ива Русева представя изложба живопис „Слънчеви платна“ в Каварна

Художничката Ива Русева от град Балчик представя своята самостоятелна изложба живопис наречена „Слънчеви платна“ в Художествената галерия „Хр. Градечлиев“ в град Каварна. Изложбата представя богата колекция от рисунки, в които художничката изобразява света около нея и често вплита образи от родния си дом.

Ива Русева проявява интерес към изкуството още от малка възраст и редовно изразява своето въображение чрез рисуване. В ранни години тя заминава със семейството си за Русия, но даже там не престава да се занимава активно с изобразителното изкуство и да развива своите таланти.

С връщането си в България, Ива Русева напълно се посвещава на изкуството и продължава да изпълва платна със своите творения. Художничката има изключителна привързаност към морето и в своите творби често пресъздава романтични сцени и морски пейзажи.

Откриването на изложбата „Слънчеви платна“ ще се състои на 27 юли, четвъртък, от 18:00 часа в Художествената галерия „Хр. Градечлиев“ в Каварна. Всички любители на изкуството са поканени да се насладят на творчеството на Ива Русева и да се потопят в атмосферата на нейните живописни изображения.

c