Понеделник, 08 юли 2024

08.07.2024

Последвайте ни

Георги Христов идва в Добрич с турнето си "Две целувки", пее на 6 юни

“Две целувки” се казва новото турне на Георги Христов, което започва на 7 март във Враца. Поредицата концерти из цялата страна носи името на една от последните му песни, която излезе миналата година.

Засега са ясни само дати от пролетната част от турнето, така че тепърва ще бъдат обявени и останалите градове, в които певецът ще гостува. На 11 април ще бъде в Перник, на 1 юни ще излезе пред почитателите си в Хасково, на 6 юни ще пее в Добрич, на 7-и ще е в Русе, на 8-и ще бъде в Плевен, на 13-и ще е в Сливен.

Феновете на единствения и неповторим Георги Христов ще чуят на живо новата му концертна програма с последните му песни, които се завъртяха в ефира. Разбира се, ще изпълни и много от големите си хитове. На сцената той ще бъде както винаги със своята група “Черно и бяло”.

В програмата му е включена и най-новата му песен - “Раздяла”, която за първи път премиерно ще изпълни по време на концерта си във Враца. Официалното представяне с видеоклип ще бъде на Гергьовден, така че със сингъла Георги Христов ще си направи подарък за имения ден.

В момента той реализира денс ремикс на заглавната песен на един от албумите му - “Безкрайна любов”. Парчето също ще звучи по време на турнето. За рождения му ден догодина пък ще излезе новият му албум, който е в процес на студийна реализация.

c