Понеделник, 14 октомври 2024

14.10.2024

Последвайте ни

Фолк легендата на Балканите Лепа Брена изнесе бутиков концерт в хотел в Кранево (СНИМКИ)

Кралицата на балканската музика Лепа Брена завладя сърцата на гостите на хотелски комплекс “Therma Village” в Кранево със своите златни хитове. Тя изнесе бутиков концерт, който предизвика небивал фурор. Интересът към събитието беше огромен, доказвайки статута й на ненадминатата звезда.

Концертът в съботната вечер беше дългоочаквано събитие, което надмина всички очаквания и се превърна в грандиозно музикално шоу, съобщават от хотелския комплекс.
Лепа Брена доказа за пореден път, че е една от най-енергичните изпълнителки на Балканите. Нейното сценично присъствие и неповторим глас прехласнаха публиката от първата до последната нота. В програмата на концерта бяха включени всички най-големи хитове на певицата, които публиката познава и обича от години.

Музикалното шоу донесе толкова радост в очите, приповдигнат дух и настроение за гостите на хотела, и ще се помни дълго време, посочват от “Therma Village”.

63-годишната изпълнителката, чието истинско име е Фахрета Яхич – Живойнович и е родом от босненския град Тузла, ще има по-късно и концерт в София. Няколко дни след своя рожден ден, който е на 20 октомври, тя ще напълни и Зала 1 на НДК.

На 6 ноември феновете на Лепа Брена ще слушат най-големите й хитове - "Voli me, voli", "Hajde da se volimo", "Jugoslovenka", "Ti si moj greh" и т.н.

c