Понеделник, 01 юли 2024

01.07.2024

Последвайте ни

Ерсин от група JEREMY? засне първото си самостоятелно парче на залива "Болата"

Фронтменът на група JEREMY? Ерсин Мустафов представи своя първи самостоятелен сингъл „Не може вечно да вали“. Ерсин, който е родом от Каварна и основа групата си именно в морския град, сподели песента вчера във фейсбук. Музикантът написа, че това е нещо, което отлага от години:

„Аз просто искам да реализирам по-голяма част от песните, които пиша. Групата вече си има облик, форма и линия, по която върви и се развива. Имаме фенове, които очакват определено съдържание, с което не може толкова лекомислено да се експериментира. Затова няколко от стотиците песни, които съм написал през последните години, ще бъдат реализирани като соло проект, в който аз ще съм ангажиран със записа на всеки инструмент и вероятно с всяка визуална реализация. Така ще имам възможността да използвам неограничена палитра от стилове, инструменти, послание, визии, текстове и т.н.”

Ерсин споделя още, че JEREMY? през декември ще има трети албум с разкошно визуално събитие, отбелязващо десет години от излизането на емблематичното парче „Fake Fruits”. Той благодари на всички от JEREMY? за разбирането и подкрепата в соловото му начинание и подчертава, че за него групата си остава най-важното нещо в живота му и това никога няма да се промени.

Вижуалайзера към песента „Не може вечно да вали“ е заснет на залива „Болата” .

c