Петък, 27 септември 2024

27.09.2024

Последвайте ни

Елица Тодорова ще е специален гост на Фестивала на занаятите и изкуствата в Добрич

Елица Тодорова и нейният екип ще бъдат специални гости на Фестивала на занаятите и изкуствата в Добрич. Форумът ще се състои от 4 до 6 октомври, а на 5 октомври, събота, от 16:00 ч. на сцената на площад "Свобода" жители и гости на града  ще могат  да се насладят на уникалните ритми на квартета.

След концерта Елица ще представи своите книги, а почитателите ще имат възможността да се снимат с нея и да получат автограф.  

Петото издание на "Фестивал на занаятите и изкуствата – Добрич, есен 2024" ще се проведе на 4, 5 и 6 октомври 2024 г. на площад „Свобода“, съобщават организаторите от Фондация „Добруджа - история, традиции, култура“ с партньорството на Община Добрич.

Събитието дава възможност за изява на творци от цялата страна, които да представят лично своето творчество, а също и на профилирани учебни заведения , да представят своите специалности, свързани със занаяти и изкуства. По време на фестивала ще бъдат обявени първенците в Конкурса „Млад творец“. За трета поредна година фондацията обновява Каталога на занаятите и изкуствата – област Добрич.

c