Сряда, 07 юни 2023

07.06.2023

Последвайте ни

Дими Германова от Добрич озвучава Ариел в новата лента на Disney „Малката русалка“

Главната героиня в новия филм на Disney „Малката русалка“ Ариел е озвучена на български от поп певицата от Добрич Димитрина Германова. Лентата тръгва по кината от утре – 26 май.

„Истинска гордост за нашия град е фактът, че главната героиня Ариел е дублирана изцяло от 19-годишната добричлийка Димитрина Германова.  Опирайки се на опита си и на невероятните си артистични и вокални качества, Димитрина се справи изключително успешно с тази нелека и отговорна задача - да се отъждестви с обичаната героиня от приказката на Андересен, да се слее с нейните емоции и да изгради по най-добрия начин образа ѝ чрез гласа си. Да припомним, че през миналата година Дими се превъплъти в героинята Изабела от анимацията на Disney „Енканто“, посочват от студио „Зонели“, където Димитрина се изгради като изпълнителка с вокалния педагог Елена Карабельова.

Вчера талантливата Дими Германова бе в София за официалната премиера на филма - вълнуващо събитие, което събра целия екип, работил по дублажа.

Режисьорът на новата лента на Disney е Роб Маршал. Той създава своя версия на класиката за историята на Ариел - красивата и енергична млада русалка с жажда за приключения. Ариел поема на неочаквано пътешествие към себе си, в което се среща с принц, с морска вещица и с един невероятен нов свят.

 

c