Петък, 19 април 2024

19.04.2024

Последвайте ни

Краваринът – похитил и блудствал с дете от Добрич, имал приятелка с две малки дъщери

От 3 години 40-годишния Страхил Ангелов, който на 3 август отвлече 8-годшно момиченце от центъра на Добрич и блудства с него, работи в кравефермата в село Плачи дол. Именно там той е бил задържан ден по-късно, след като разследващите са разкрили престъплението.

Като добър работник, без провинения го определя Костадин Костадинов, собственик на кравефермата, в която мъжът работел. Категоричен е, че няма психични проблеми. Преди години отишъл да се труди в Англия, но се върнал.

За детето в стаичката, в която живеел Страхил, шефът му разбрал на следващата сутрин, когато съсед отишъл при него. "Комшията ме извика. Каза, че някаква жена плаче. Когато отидох видях, че е дете, и веднага го накарах да отвори. Детето не беше вързано, беше на прозореца. Плачеше: „Искам при мама и при сестричките си“.

Когато шефът го попитал мъжа какво е това дете, което плаче, той излъгал, че е голямото дете на приятелката му, което е от друг баща. Майката била отишла да води малките на детска градина и щяла да се върне да го вземе.

Приятелката на Страхил много пъти била идвала при него във фермата. Наричал я Мима, имала две момиченца. Но това дете Костадинов не бил виждал.

„Веднага го накарах да вземе детето и да го закараме в Добрич. Казах му да се обади на приятелката си да идва да го взема“, разказва той.

Преди да тръгнат дал закуска на момиченцето – баница и боза, от закуските, които всяка сутрин купува за работниците. В колата, докато пътували към Добрич, детето било спокойно.

„Страхил каза да ги оставя до „Стара къща“, майката трябвало да вземе детето от поликлиниката“, разказа Костадинов.

Вечерта, когато в кравефермата пристигнали полицаите да арестуват Страхил, той разбрал, че детето е станало жертва на отвличане и блудство.

https://pronewsdobrich.bg/2022/08/06/eto-go-mazhat-koyto-otvleche-i-bludstva-s-8-godishno-dete-ot-dobrich/
c