Водещи новини Крими

Подозират, че изчезналото 8-годишно дете в Добрич е станало жертва на блудство

За блудство е образувано досъдебното производство във връзка с 8-годишната Ева от Добрич, която изчезна около 13 часа вчера и беше намерена в 10 часа тази сутрин, съобщиха за Про Нюз Добрич от прокуратурата.

Първоначалните данни са, че вчера следобед трите деца са излезли да играят навън. Те живеят в района на „Христо Ботев“, а майката работи в Албена до 16,30 часа. На своя глава са излезли и са отишли на пързалката през магазин „Билла“ в центъра на града. По някое време средното по възраст дете изчезнало. Другите две деца се прибрали вкъщи и споделили на майката, която подала сигнал в полицията.

Днес сутринта, около 10 часа, детето е намерено пред подлеза до „Бакарди“ на входа на градския парк “Свети Георги”. Веднага е освидетелствано. Установени са травми в областта на половия орган, но към момента съдебният лекар не може да прецени в резултат на какво са получени. Не е изключено и да са в резултат на някакъв удар, посочиха от прокуратурата. И уточниха, че към момента няма необходимия обем от доказателства, който да даде категорично заключение. Това е съвсем първоначална информация.

Полицията продължава да работи с детето. Включително и специалисти от Центъра за психично здраве. По негови обяснения някакъв мъж, който до момента, не е установен, го е завел в необитаема сграда. Не е ясно какво се е случило по-нататък. Работи се по установяването на мъжа.

Разследващите молят гражданите, които са забелязали мъж с 8-годишното дете, да се обадят в Първо Районно управление на полицията, за да дадат показания и да съдействат за разкриване на случая.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.