Четвъртък, 25 април 2024

25.04.2024

Последвайте ни

Какво е Алекс? - въпрос, който развълнува Добрич след дрон-шоуто

В очакване на впечатляващо дрон-шоу на 7 септември, което трябваше да е кулминация на тържественото отбелязване на 105 години от Добричката епопея, публиката в Летния театър, както и зрителите по балконите на съседните сгради, станаха свидетели на мистериозно небесно представление.

В нощното небе над Добрич, под звуците на вълнуваща музика, 41 дрона изписаха романтични послания - движещи се цветни сърца, надписа LOVE и... ALEX.

И когато всички очакваха тематичното послания в безоблачното нощно небе, един по един дроновете започнаха да се приземяват. Разбира се, публиката аплодира светлинното изпълнение, предшествано от вълнуващия концерт на Гвардейския представителен оркестър на Българската армия, но... сред всички остана да витае въпросът: Какво/Кой/ Коя е АЛЕКС?

Мнозина от посетителите, които бяха дошли на празничния концерт и дрон-шоу коментираха, че ако е било предварително режисирано, то определено изненадата се е получила.

Екипът на droneshow bg поднася своето извинение на всички граждани и гости на гр. Добрич за светлинното шоу, което поради сериозен технически проблем не можа да се осъществи. Обсъжда се най скоро да се насладим на красотата през нощта.

c