Петък, 19 април 2024

19.04.2024

Последвайте ни

Селфи за два бона отнесе 19-годишна с BMW заради 184 км/ч по булевард

За нов скоростен рекорд от 184 км/ч, регистриран в късните часове на 13 октомври по градски булевард, съобщиха от ОД на МВР-Пловдив. Нарушителката - млада 19-годишна дама, с по-малко от година шофьорски стаж и пет акта до момента.

Малко след полунощ на 13 октомври камерите на пловдивската „Пътна полиция“ са заснели лек автомобил BMW, при движение със скорост от 184 км/ч по булевард в града. Няколко часа по-късно е бил идентифициран и водачът на превозното средство - 19-годишна девойка от гр. Пловдив, сдобила се със свидетелство за правоуправление преди по-малко от година.

Впечатляващото в шофьорското досие на нарушителката е, че периода от сдобиването си с документ за правоуправление, младата дама е санкционирана пет пъти от органите на реда. Съставени са и били две наказателни постановления за неизползване на обезопасителен колан и за изтекъл акт. Останалите санкции са ѝ наложени за шофиране на автомобил със затъмнени стъкла, липса на лични документи и шофиране без светлини през деня. За извършеното скоростно нарушение ѝ е наложена глоба в размер на 1950 лв, а шофьорската и книжка ще бъде отнета за срок от 3 месеца.

снимка: КАТ-Пловдив
c