Четвъртък, 28 март 2024

28.03.2024

Последвайте ни

Нова книга: Преходът към себе си

Екипът на книжарница “Хеликон” в Добрич подбра за читателите на Про Нюз Добрич едно от новите заглавия – "Преходът към себе си" на Хули Леонис.

В тази книга Хули Леонис ни повежда на най-важното пътешествие в живота на всеки един човек – прехода към себе си. Тук ще намерим отговори на въпросите, които ще ни помогнат да достигнем до собствената си истина и нашето лично щастие:
– Какво означава зодиакалният ни знак и какъв е пътят, описан от него?
– Защо сме избрали да се родим под този зодиакален знак и каква тема лекуваме в родовата ни система?
– Как да разберем по-добре себе си?
– Как да превъзмогнем пречките пред това да бъдем себе си?
– Каква е ролята на родителите ни по пътя към изграждане на качествена връзка със себе си?
– Каква е ролята ни в родовата система и защо лоялността към тази система е толкова голямо предизвикателство пред това да бъдем себе си?
– Как да бъдем най-добрата версия на себе си според зодиакалния си знак?
Съпреживейте информацията, която ще ви позволи отново да се свържете със своята лична истина!

За автора

Хули Леонис е завършил специалност „Класическа астрология“ в Академията по астрология в Москва. Специализирал е в сферата на личните взаимоотношения, винаги актуална и важна тема в живота на всеки от нас: отношенията родители–дете, партньорските взаимоотношения, връзката на човека със самия себе си. Хули Леонис съчетава класическото астрологично познание с изследването на родовата енергия и пречупва тълкуванията си през сферата на психологията.

Хули Леонис е автор на книгите „Пътят на душата през зодиака“, „Луната – нашата истинска същност“, „Уроците на Сатурн“, „Ретроградните планети“,„Очевидната скрита истина за любовта“ ,„Очевидната скрита истина за емоциите“ и „Преходът към себе си“, издавани от „Апостроф“.

Можете да откриете заглавието в книжарници “Хеликон” както и на Helikon.

c