Събота, 27 април 2024

27.04.2024

Последвайте ни

Великденска ваканция на морето предлага Албена

Великденска почивка в Албена дава възможност да прекарате незабравими няколко дни в компанията на семейството и близките си. Топ готвачите на ваканционното селище ще се погрижат, за да върнат спомените за вкусна домаша храна със специалитетите, които ще подготвят с много любов специално за гостите, които ще изберат морския куророрт за Великденските празници - топящо се в устата агнешко, пухкав сладък козунак и яйца, шарени като детските емоции.

Децата ще имат възможност да боядисват яйца и да се забавляват в компанията на аниматори и великденски зайци. През това време родителите им ще могат да се отпуснат в топъл минерален басейн или в някой от СПА центровете в Албена. Вкусната храна – повече от 50% произведена в собствените био градини на Албена, традиционните напитки – ракия „Златна слива“ или „Златна череша“ и вино „Геранеа“ и уютната обстановка в хотелите, са само част от предимствата на комплекса, който предизвиква да бъде избран за ваканцията. Семейната идилия се допълва от възможността да се опознае района чрез екскурзия до Балчик или нос Калиакра, което дава възможности на гостите да се докоснат до историята на едни от най-живописните и мистични краища на България.

Целта на екипа на Албена Великден да се превърне в незабравим положителен спомен, който да накара гостите на курорта да поискат отново да го посетят.

c